PERSONAL #1: OEPS, FOUTJE

Om maar meteen met de deur in huis te vallen: ik ben een oen. En dat heeft twee redenen: 1) ik schreef al mijn blogs via mijn site zelf en heb ze daardoor niet opgeslagen en 2) ik maakte geen backup van de site. Wat dat betekent? Dat toen mijn ‘abonnement’ voor mijn blog verliep, ik alles kwijt was. En met alles bedoel ik dus ook alles. Al mijn foto’s, de complete lay-out én alles wat ik had geschreven.. gone. Wanneer je dit dus leest, zie je waarschijnlijk een zeer lege site, want inderdaad: dit is post nummer één op mijn ‘soort van’ nieuwe site. Mijn plan is namelijk om het wel weer op te pakken en er een nieuwe start van te maken, alleen weet ik nog niet goed hoe ik dit eruit wil gaan laten zien. Zo had ik ooit een heldere ingeving en sloeg ik wat blogs op in word waardoor deze bewaard zijn gebleven, zal ik die opnieuw plaatsen? Of ga ik echt voor die nieuwe start? Wil ik het allemaal wat professioneler aanpakken of blijft het lekker mijn ding en zie ik wel wat ik ermee doe?
Het komt erop neer dat de site weer online is, maar ik nog geen idee heb welke koers ik ermee wil gaan varen. Mocht je dus tips, leuke ideeën, op- en aanmerkingen hebben: ze zijn welkom! (Oh, en mensen die held zijn in mij helpen met de layout: jullie zijn ook zeer welkom.)

Feestjes
In de tussentijd was er feest. Zo studeerde ik af en mocht ik na vier jaar mijn diploma SPH in ontvangst nemen (#feessie) én vond ik een vacature met ongeveer mijn droombaan, waar ik -na een sollicitatie- voor ben aangenomen (#dubbelfeessie)! Rond september mag ik daar gaan starten en ik kijk er enorm naar uit. Hoe en wat tegen die tijd met de blog; geen idee. Daar gaan we achter komen!

Vanwaar nu deze losse post? Eigenlijk geen idee. Ik had gewoon de behoefte om even te zeggen: I’m back!

..al weet ik nog niet hoe.

Tot de volgende!

Comments

 1. Nikita says

  Veel succes! En weet je, we maken allemaal foutjes. Je hebt er mooi weer uit geleerd toch? Ik schreef vroeger mijn blogposts ook altijd rechtstreeks op WordPress, maar toen begon ik ook met mijn posts op stick op te slaan omdat ik hier bang voor was.

 2. says

  Ah nooooo, wat balen dat je alles kwijt bent! Pffff, dat zou ik echt niet trekken haha. Wel fijn dat je het zo kan in zien dat je er een nieuwe start van maakt. 🙂 Ben benieuwd welke blogs er allemaal online gaan komen. Ook al weet je het zelf nog niet, dat komt vanzelf wel joh, toch!
  Gefeliciteerd met je diploma en je baan! Wauw, dat is nog eens super gaaf allemaal. 😀

 3. says

  Oh wat rot zeg, dat je alles kwijt bent! Misschien kun je je hosting bedrijf nog vragen of zij een back up van je blog hebben? Meestal houden zij namelijk wel back ups bij!

 4. says

  Ik schrok al toen ik merkte dat je blog uit de lucht was, je bent één van mijn favoriete bloggers dus ik was echt bang dat je ermee gestopt was haha. Maar yay, je bent terug! En wat fijn van je nieuwe baan, gefeliciteerd!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *