Gentle reminders #1

(Voordat het fout ging met mijn blog had ik een rubriek waarin ik kleine ‘wijsheden’ deelde. Deze is nu terug, maar dan onder de titel ‘gentle reminders’. 🙂 )

// Als je het gevoel hebt dat je vaak valt in het leven, weet dan dat de enige reden dat je valt is omdat je de kracht had om daarvoor ook weer op te staan.

// Wanneer een bloem niet goed bloeit, verander je de omstandigheden, niet de bloem.

// Soms is goed voor jezelf zorgen het studeren voor een toets of het zorgen dat je kamer is opgeruimd. Soms bestaat het uit het aangaan van een moeilijk gesprek of iemand confronteren met wat jij lastig vindt. Soms gaat het goed voor jezelf zorgen niet om alle rust nemen en je terug trekken met thee en netflix; soms gaat het om het in actie komen tegen je problemen.

// Positief zijn betekent niet dat je nooit boos of verdrietig mag zijn. Het betekent dat je doorgaat en dat je moedig bent voor het feit dat je dat doet.

// Wat als we “zij is mooi, hoe word ik zoals haar?” vervangen in “zij is mooi én ik ook”?

// Zorg voor mensen om je heen die jouw waarde kennen. Je hebt niet véél mensen nodig om je gelukkig te voelen, maar wel een aantal die je waarderen gewoon voor wie je bent.

Comments

  1. says

    Oh nee wat rot van je blog, dat nu alles weg is! Maar wél hele mooie wijsheden/reminders 🙂 Die eerste doet me denken aan iets wat ik laatst bedacht: het gaat er niet om dat je leert nooit meer te vallen, het gaat erom dat je leert na elke val weer sneller te herstellen en vol goede moed door te gaan! Soort van cryptische omschrijving maar haal eruit wat je eruit wil halen, haha! Succes met het opnieuw opbouwen van je blog, ik weet zeker dat dat helemaal goed komt! Liefs

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *